Doe wat werkt!

Het motivatieplan

Het motivatieplan is een plan van aanpak dat we samen maken om je plan, idee werkelijkheid te laten worden. Het plan bestaat uit 7 overzichtelijke stappen die we gaan nemen, zodat jij precies ziet waar je bent in het realiseren van jouw plan of wens.

Centrum voor inspiratie en motivatie heeft 4 versies van het motivatieplan. Toegespitst op jouw doel:

MotivatieplanThe Big FThe Big F girlsThe Big F kids

Motivatieplan

Voor iedereen die bruist van de plannen en ideeën of die de 6 thema's van "inspiratie in het dagelijks leven" wil verwezenlijken.

Je wilt al een poosje iets veranderen, maar verliest telkens de motivatie om er aan te beginnen of het door te zetten. Wat jij nodig hebt is een coach en een plan om je wensen te structureren. Door die grote klus onder te verdelen in kleine behapbare stappen komt je idee eindelijk van de grond.

Maak een afspraak

'The Big F' focus op Female, Family, Food

The Big F is een training voor de vrouw van nu. De tijd die we te besteden hebben is dezelfde gebleven, maar de rollen die we hebben, de tijd waarin we leven met alle activiteiten die erbij horen, dat is zoveel meer geworden. Daarom de focus op 3 belangrijke thema's in deze mooie training.

Female
Hoe breng jij struktuur aan in je drukke vrouwenbestaan? Waar kies je voor en waarom? Hoe verdeel jij je tijd en aandacht en hoe geef jij je grenzen aan?
Family
Hoe houd jij het gezellig met je gezin, je familie en je vrienden. Wat is er voor nodig om prettig met elkaar om te gaan, de communicatie te verbeteren en gezellig samen te zijn.
Food
Je wilt op een bewuste manier omgaan met jezelf en ook kiezen voor een gezond voedingspatroon. Je leert bewuste gezonde eetkeuzes maken.

The Big F voor vrouwen die bewust kiezen en meer structuur willen in hun drukke vrouwenbestaan.

Maak een afspraak

'The Big F' girls 14-18 jaar

The big F girls is een training voor de jonge meiden van nu. Er komt veel op je af in deze tijd. Je bent druk met school, huiswerk, vrienden en vriendinnen. Hoe kies jij wat belangrijk is voor jou?

Female
Wie ben jij, wat vind je belangrijk en hoe geef jij richting aan je toekomst? Neem jij zelf het stuur van jouw leven in handen?
Friends
Wie zijn je vrienden en vriendinnen en hoe zorg jij dat je leuke contacten hebt met je vrienden, ouders, je familie, je klasgenoten en je leraren?
Food
Gezond eten geeft jou nieuwe energie. Hoe blijf jij in balans als het gaat om gezonde voeding, genoeg bewegen en goed voor jezelf zorgen?
Maak een afspraak

'The Big F' kids 8-12 jaar

Voor meisjes op de basisschool die willen leren (of hun vader en moeder willen het) hoe mooi ze zijn en hoe ze zelf keuzes kunnen maken.

Female
Je wilt leren wat voor meisje je bent en leren doen wat jij belangrijk en leuk vindt om te doen.
Friends
Je wilt leren hoe jij tegen je vriendinnen, vrienden, ouders, klasgenoten en juf zegt en doet wat jij belangrijk en leuk vindt. En hoe je tegen ze praat zodat ze jou goed begrijpen.
Food
Je leert dat goed voor jezelf zorgen, genoeg bewegen en gezond eten kiezen belangrijk voor je is omdat je je dan fit en blij voelt en lekker kunt leren en spelen.
Maak een afspraak

een motivatieplan schrijven
tarieven & voorwaarden