Doe wat werkt!

Doe wat werkt!

Komen deze gedachten jou bekend voor?

Ik zoek een nieuwe richting, maar ik weet niet welke.
Mijn leven is bomvol. Ik zoek orde en prioriteiten.
Ik heb plannen en ideeën, maar moet ze structuur geven.
Ik wil effectief zijn en zoek daarvoor een speciale strategie.

Het lijkt zo makkelijk: doe wat werkt. Dan krijg je wat je wilt, dan bereik je je doel, dan kom je waar je graag wilt zijn.

In de praktijk blijkt het heel moeilijk om te doen wat werkt. Anders had toch iedereen een gelukkig leven, een gezond gewicht en voedingspatroon? Dan zou iedereen fit zijn en genoeg bewegen, het gezellig hebben met zichzelf en met anderen, de baan hebben die bij hem/haar past.

In werkelijkheid blijven we onbewust en soms ook bewust hetzelfde doen en iets anders verwachten. Er zijn 2 liften, we blijven maar drukken en drukken op de linker liftdeur en we blijven verwachten dat deur van de rechter lift opengaat. Gaat het gebeuren? Nee! "Om te krijgen wat jij graag wilt, is je best doen niet genoeg." (Winston Churchill) Het enige wat werkt is het juiste doen, doe wat werkt!

Neem verantwoordelijkheid voor jouw leven en doe wat bij je past, waar je resultaat mee bereikt, waar je stappen mee maakt, wat tot succes, geluk en voldoening leidt! We weten dat we allemaal het verschil kunnen maken in ons eigen leven, in het leven van anderen en in de wereld om ons heen. Dus kom in beweging! Wacht niet af! Sta op! Ga aan de slag! Onderneem!

'Doe wat werkt'-nieuwsbrief
Meld je aan voor de 'Doe wat werkt'-nieuwsbrief en laat je wekelijks motiveren!